Office for Mac 2011 fremvist

MicroOffice

Microsoft benyttede Macworld Expo i San Fransisco til at vise Office for Mac 2011 frem.

Den nye udgave af Office udgives i 2010, den endelige dato er ikke fast endnu.

Office for Mac 2011 byder på en række forbedringer, blandt andet er brugerfladen blevet kraftigt opgraderet og minder nu mere om Windows-udgaven af Office.

Entourage bliver erstattet med Outlook, som dermed vender tilbage til Mac-verdenen efter en række år. Outlook til Mac er skrevet i ren Cocoa og indeholder blandt andet understøttelse af Exchange Web Services. Outlook for Mac har også mulighed for at importere PST-filer fra Windows-udgaven ligesom det er muligt at benytte nøgler, så emails ikke kan læse af personer uden den rette nøgle.

Microsoft har også bygget en række “co-authoring tools” ind i Word, Excel og PowerPoint, så flere kan arbejde på samme dokument eller projekt, samtidig med at der er styr på versionerne af dokumenter.

© 2010, maczonen.dk. All rights reserved.