Succes for Macworld Expo

MacworldEx

Macworld Expo foregår i disse dage i San Fransisco og selvom Apple ikke længere er med, er det en stor succes.

Apple har væet med på Macworld Expo i San Fransisco siden 1985, men i 2008 besluttede man at stoppe. Dengang lød årsagen, at man nu havde en række Apple Stores der kunne vise Apples produkter frem, ligesom selskabet ønskede at styre hvor og hvornår man laver store events.

Macworld Expo i San Fransisco besluttede sig for at fortsætte uden Apple og skønt man nu kun fylder den ene hal i Yerba Buena Center med halvt så mange udstillerstande, så er messen igen i år en succes.

Antallet af besøgende på Macworld Expo er nemlig ved at være lige så højt som det var sidste år. Der dukkede 26.000 besøgende op.

Macworld Expo foregår fra den 9. til 13. februar.

Du kan se billeder fra Macworld på MacNN.

© 2010, maczonen.dk. All rights reserved.