Apple vil beskytte Magic Trackpad

MagicTrackpad

Apple har søgt om varemærkebeskyttelse af to nye navne, der vækker interesse og forundring.

Det ene er Magic trackpad, der muligvis indikerer at et nyt pegefelt med multi-touch er på vej. Apple producerer i forvejen musen Magic Mouse og derfor spekuleres der nu i om der er tale om et eksternt pegefelt til stationære computere eller en ny type indbygget pegefelt til Macbooks.

Udover Magic Trackpad har Apple og søgt om at varemærkebeskytte udtrykket “joint Venture” i fire internatinale kategorier. Joint Venture skal sandsynligivs benyttes til support, service og uddannelse primært til erhvervskunder, hvilket er et område Apple trænger til at give et større løft.

Hvad angår både Joint Venture og Magic Trackpad er det ikke sikkert at det nogensinde resulterer i virkelige produkter. Apple beskyttede fornylig iSlate, der jo altså ikke endte med at blive navnet på Apples nye tablet.

© 2010, maczonen.dk. All rights reserved.