Autodesk præsenterer Maya 2011

Maya

Maya 2011 er frigivet og byder på helt ny brugerflade samt et væld af nye muligheder blandt andet en ny 3D-redigering.

Maya 2011 har fået en ordentlig omgang ændringer. Blandt andet er brugerfladen nu opdateret så den fremstår mere simpel og brugervenlig med mulighed for at lægge projekter i en dock. Den nye brugerflade bygger på Nokia Qt.

Selve den grafiske motor i Maya har også fået et løft og kan i endnu højere grad håndtere komplekse scener, ligesom der er et væld af forbedringer og nye 3d-redigeringsværktøjer, blandt andre dual quaternion til udglatning af hud, forbedringer til Paint Skin Weights tool og en surface falloff mode til Wrap deformer og meget mere.

Endelig er der også 64-bits understøttelse i Mac OS X.

En liste over forbedringer kan ses på pressesiden om Maya.

Autodesk har også opdateret Mudbox og selskabets FBX asset exchange til v2011.

© 2010 – 2011, maczonen.dk. All rights reserved.