FileMaker Pro 11 klar

FileMakerPro

FileMaker er nu klar med FileMaker Pro 11, som byder på en række nye funktioner og forbedringer.

FileMaker Pro 11 byder blandt andet på en række nye grafiske diagrammer, dynamisk rapportering, forbedret søgefunktion og værktøjer, der gør det nemt at oprette databaser og dele dem med andre brugere, også via internettet med FileMaker Pro Instant Web Publishing-funktionen.

FileMaker Pro 11 har også fået funktionen Recurring Import, som gør brugeren i stand til at importere data fra Excel, CSV og TAB.

En række nye tiltag sikrer ligeledes bedre muligheder for at justere databaser. FileMaker fokuserer på disse nye muligheder:

Med funktionen Quick Find kan brugeren hurtigt søge via en brugerflade a la iTunes.
• Funktionen Inspector giver fuldt overblik og kontrol over alle objekter.
• Med Invoices Starter Solution kan brugeren skræddersy fakturaer.
• Forbedret brugerflade i det nye version af Quick Start Screen hjælper brugeren med at oprette og administrere nye databaser efter behov. Mere erfarne brugere vil opleve, at det er blevet lettere at oprette og redigere scripts samt udføre portalfiltrering, som specificerer relaterede poster baseret på udtræk. Layoutmapper øger funktionaliteten og gør det nemt at organisere layouts via simpel drag-and-drop-funktion.

Udover FileMaker Pro 11 frigives også FileMaker Pro 11 Advanced, FileMaker Server 11 og FileMaker Server 11 Advanced.

FileMaker Pro er til salg fra i dag. Opgraderingsprisen for FileMaker Pro 11 er 1800 kroner og for FileMaker Pro 11 Advanced 2220 kroner. Opgraderingsprisen for FileMaker Server 11 er 4440 kroner og 12600 for FileMaker Server 11 Advanced. Alle priser er eksklusive moms.

© 2010 – 2011, maczonen.dk. All rights reserved.