HP fremviser tablet med flash-understøttelse

HPslate

Et af de store kritikpunkter ved iPad er ifølge nogle, at den ikke understøtter Flash. Det gør HP’s kommende tablet til gengæld.

Den kommende HP Tablet er netop blevet fremvist i en demonstrationsvideo hvor flash demonstreres og tydeligt er det, at HP har Adobe i ryggen, blandt andet kan det ses i starten af filmen, hvor Adobe og HPs logoer står side om side.

Apple og Adobe har siden Apple besluttede at droppe flash i iPad været lettere på kant med hinanden og bedre er det heller ikke blevet af at Steve Jobs flere gange har beskyldt flash-teknologi for at være årsag til langt størstedelen af sikkerhedshullerne i Mac OS X i de seneste år.

I videoen som du kan se nedenfor kan du eksempelvis høre, at 85 procent af de 100 mest besøgte sider i forhold til Alexa-målingen anvender flash på en eller anden måde. For videoindhold påstås det at 75 procent af alt videoindhold på nettet anvender flash.

HPs kommende slate eller tablet kører Windows 7 og ventes først på markedet senere på året.

© 2010, maczonen.dk. All rights reserved.