Rygte: Fuld multitasking i iPhone OS 4.0

iPhone-OS-4.0-iconiPhone-TechieIfølge Appleinsider vil tredejpartsprogrammer kunne afvikles på samme tid og i baggrunden på iPhone OS 4.0.

iPhone OS 4.0 ventes at udkomme til sommer når Apple afholder World Wide Developer Conference i San Fransisco.

Meget tyder på at iPhone OS 4.0 understøtter fuld multitasking til alle tredejepartsprogrammer, fortæller Appleinsider. Indtil videre er det dog uvist hvordan Apple vil forsøge at balancere kravene til sikkerhed og stabilitet med multitasking.

iPhone OS 3.0 er ifølge Appleinsider allerede fuldt ud mulig at få til at mutiltaske, men Apple har kunstigt lukke for muligheden for at indgå ustabilitet og sikkerhedsproblemer. Løsningen hidtil har været benyttelse af push-notifikation i udvalgte programmer.

© 2010, maczonen.dk. All rights reserved.