Steve Ballmer roser Apple

steve-ballmer

Microsofts øverste chef Steve Ballmer roser Apple for App Store.

Ballmer har ellers grint og sagt meget negativt om Apple i de seneste år, men i sidste uge fik tonerne en helt anden lyd, da Ballmer holdt en tale på University of Washington.

I talen roste Ballmer Apple for at have givet udviklere mulighed for at tjene penge på sin intellektuelle ejendom via App Store.

I følge Seattle Times kan Ballmers ændrede holdning overfor Apple være et udtryk for en ny politik mellem Apple og Microsoft, der begge er enige om at Google fylder for meget. Microsoft er nemlig i færd med at få Apple til at bruge søgemaskinen Bing i stedet for Google og Apple er så vidt vides ikke afvisende idet Apple i de senere år har fået et konstant dårligere forhold til Google.

Sidste år måtte Coogles CEO Eric Schmidt forlade Apples bestyrelse fordi Google og Apple i langt højere grad end tidligere er blevet direkte konkurrenter. Googles Nexus One smartphone er et eksempel på denne skærpede konkurrence.

© 2010, maczonen.dk. All rights reserved.