Steve Jobs bag ny lov om organdonation

SteveSchwarzeneggerJobs

Apples Steve Jobs var medvirkende årsag til at man nu har vedtaget ny lovgivning omkring stillingtagen til organdonation i Californien.

Steve Jobs fik sidste år en levertransplantation, men mangel på donorlevere i Californien fik Jobs til at flyve helt til Memphis, Tennessee. Den handling er kun noget de absolut rigeste med et privatfly ventende kan gøre og det er Jobs godt klar over.

Derfor har han efter sin egen behandlig haft tæt kontakt til den californiske guvenør Arnold Schwarzenegger og været med til at presse på for at få indført en ny lov der tvinger folk til at tage stilling til organdonation. Det skal ske i forbindelse med udstedelse og fornyelse af kørekort.

“Steve Jobs’ was very instrumental in getting us here today. Steve Jobs told my wife about his transplant and she talked to me. Then we had great phone conversations back and forth. … He knew that others don’t have a plane waiting for them to get to a transplant”, sagde Schwarzenegger i forbindelse med en præsentation af den nye donationslov.

Du kan se en del af indslaget med Jobs og Schwarzenegger her eller læse mere hos 9to5Mac:

© 2010, maczonen.dk. All rights reserved.