Svedig kondiløber sagsøger Apple

iPodshuffle

Kondiløber Stephen Vale fra Californien har sagsøgt Apple for falsk markedsføring.

Vale købte nemlig en iPod shuffle, der af Apple markedsføres som en iPod til sportsudøvere.

Under en løbetur holdt iPod’en dog op med at virke da der var løbet sved fra Vales hoved via hovedtelefonledningen til iPod’en. Vale henvendte sig efterfølgende i Apple Store, hvor han fik et par nye hovedtelefoner og besked på ikke at svede så meget.

Den besked ville Vale dog ikke finde sig i, så han har nu sagsøgt Apple for falsk markedsføring idet han henviser til at en iPod der markedsføres til aktiv udebrug og sport bør kunne klare en voksens mands sved.

Vale leder nu efter andre svedende mennesker med lignende problemer til et fælles søgsmål.

© 2010, maczonen.dk. All rights reserved.