Eplehuset Slagelse åbner i morgen

EplehusetSlagelse4

Den norske Appleforhandlers fjerde butik i Danmark åbner i morgen i Slagelse.

Eplehuset åbner sin fjerde butik i Danmark d. 28 april 2010 i Vestsjællandscentret i Slagelse.

Åbningen vil blive fejret med en række gode åbningstilbud, en række konkurrencer i løbet af dagen med mulighed for at vinde masser af præmier fra Eplehuset, modeller og en DJ, der vil levere den rette stemning til den store åbning.

Butikken er den første i Norden med Apples nye inventar og design og er i størrelse lige omkring 75 m2. Butikken ledes og drives af lokale ansatte, som de seneste uger har gennemgået en lang række Apple-certificeringer, så de er klar til at rådgive kunderne i Vestsjællandscentret i Slagelse.

MacZonen har spurgt til Eplehuset planer for fremtiden og Eplehuset går stille med dørene som altid.

“Vi er glade for de 4 butikker vi har fået i Danmark og ser at det er muligt at opnå kædedriftfordele, som både rammer vores bundlinje, men absolut også kunderne. Vi kigger aktivt på andre byer i Danmark, men holder helst disse informationer internt så lang tid som det er muligt” fortæller Jes Duus, der er CEO hos Eplehuset.

Du kan se åbningstilbudene hos Eplehuset.

Du kan også en række billeder:

EplehusetSlagelse

EplehusetSlagelse2

EplehusetSlagelse3

EplehusetSlagelse4

© 2010, maczonen.dk. All rights reserved.