HTC vil stoppe Applesalg

htc-touch-diamond-wm6-phone

HTC lagde for noget tid siden sag an mod Apple og nu går International Trade Commission ind i sagsanlægget for at virdere et eventuelt importforbud af Appleprodukter til USA.

Årsagen til at International Trade Commission går ind i sagsanlægget skyldes ikke at man holder med HTC, men at man har fundet HTC’s påstande om patentovertrædelser fra Apple alvorlige nok til at det bør undersøges hvorvidt Apple skal have forbud mod at sælge iPhone, iPod og iPad i USA. Pressemeddelelsen fra ITC kan ses på denne side.

Sagsanlægget mod Apple skal ses som en modreaktion på Apples sagsanlæg mod HTC. Apples sagsanlæg mod HTC vurderes af en række eksperter at handle om meget andet end HTC. I virkeligheden er det Google og Android Apple er efter.

International Trade Commission har også allerede lovet at undersøge HTC som følge af Apples sagsanlæg.

© 2010, maczonen.dk. All rights reserved.