Eplehuset åbner butik i Herning

Eplehuset

Eplehuset indtog det danske marked i 2008 og snart har koncernen seks butikker i Danmark.

Eplehuset har nemlig planer om at åbne butik i Esbjerg, som vi tidligere har omtalt her på MacZonen, men endnu en dansk butik er nu officielt på tegnebrættet, nemlig en butik i Herning. Den nye butik får adresse på Torvet i gågaden i Herning, hvor den får en hjørneplacering.

“Vi er stolte over at kunne fortælle, at vi nu arbejder på hele to butikker i Jylland på samme tid. Esbjerg har længe været på tegnebordet, men nu er Herning kommet med også” fortæller Jes Duus, Administrerende direktør hos Eplehuset.

Det vides endnu ikke præcist hvornår de to butikker åbner, men det bliver engang til efteråret at begge butikker ventes klar til åbning.

“Vi har søgt længe i Herning og har fundet den bedste placering i Herning, hvor vi i efteråret begynder at sælge Apple’s produkter i en stor Apple Premium Reseller-butik”, fortæller Jes Duus.

Eplehuset har allerede 11 butikker i Norge, hvoraf den første åbnede i 2002 i Trondheim, og nu altså snart seks butikker her i Danmark.

Eplehuset er nu også den største selvstændige Appleforhandler i Europa, målt både på antal butikker og omsætning, og det glæder Jes Duus:

“Vi er selvfølgelige meget glade for den modtagelse vi har fået af vores danske kunder og vi ser klart en øget forretning i fremtiden på det danske markedet”.

© 2010, maczonen.dk. All rights reserved.