Få styr på Mac’en med CheckUp

Med programmet CheckUp er det nemt at overvåge en række systemprocesser på Mac.

CheckUp er et smart lille program du kan bruge til at holde øje med processer på din Mac. Med programmet installeret på din Mac kan du holde øje med CPU-forbrug, SMART-diskstatus, netværk, systemprocesser og meget andet.

Der er en del af disse funktioner som også kan findes i Mac OS X og Apples egne programmer, men en en anden god funktion ved CheckUp er mulighed for at modtage notifikationer ved ændringer. Brugere kan selv specificere udfra regler, om man vil notificeres ved ændringer.

CheckUp 2.7 er netop blevet frigivet og indeholder en række forbedringer, blandt andet er brugerfladen forbedret og der er understøttelse til de nyeste Mac-computere.

CheckUp er til salg for 29 Euro og kræver Mac OS X 10.5 Leopard eller nyere. Læs mere hos App4Mac.

© 2010, maczonen.dk. All rights reserved.