Rygte: iPod nano uden klikhjul

Shawn Wu fra Kaufman Brothers fortæller at Apple i den seneste tid har købt komponenter til en ny iPod nano, hvor blandt andet klikhjulet er væk.

Komponenterne skulle ifølge Wu indikere et radikalt nyt design til iPad nano.

Ifølge Wu bliver den nye iPod nano mere firkantet og så har den ikke noget klikhjul, skriver iPodNN. Wu fortæller dog ikke noget om hvad der skal erstatte klikhjulet, men det kunne jo være en slags trykfølsom skærm.

Det firkantede design på iPod nano understøttes af billeder fra den kinesisk fabrikant af udstyr til iPods X-Doria, som iLounge har fundet frem fra nettet. Som du kan på billedet i siden, er det mindste etui noget anderledes i formen, såfremt det er et etui til den nye iPod nano. Etuiet nedenunder er til den nye iPod touch.

Wu tror heller ikke på at Apple vil præsenterer en ny Apple TV onsdag, når Apple holder pressemøde.

© 2010, maczonen.dk. All rights reserved.