Apple dropper iPhone 4-program

Meget få henvendelser omkring problemer med signalet på iPhone 4 får Apple til at stoppe programmet.

Kritikere og medier var mere eller mindre gået i selvsving kort efter Apples lancering af iPhone 4. Fra flere sider blev det sagt, at telefonens signal var så ringe at den var ubrugelige og eksperter stod i kø for at skælde Apples designere ud.

Uanset hvem der end måtte have ret, så dropper Apple nu at levere gratis etuier de ejere af iPhone 4, der har antenneproblemer. Det gør man fordi der er forbløffende få der har henvendt sig. Apple vil dog ikke sætte tal på men skriver følgende på deres hjemmeside:

“We now know that the iPhone 4 antenna attenuation issue is even smaller than we originally thought. A small percentage of iPhone 4 users need a case, and we want to continue providing them a Bumper case for free”.

Dog har Steve Jobs tidligere på måneden angivet at mellem 0,5 og 1 procent af iPhone 4-ejerne har henvendt sig med antenneproblemer.

Alle der køber en iPhone 4 efter 30. september vil ikke kunne få et gratis etui.

© 2010, maczonen.dk. All rights reserved.