Apple livestreamer iPod-event i HTML5

Apple meddelte i går at man vil levere livestream direkte til alle der vil se med via HTML5.

Apple afholder i aften årets iPod-event i Yerba Buena Center for the Arts i San Francisco, hvor selskabet ventes at præsentere nye iPods samt muligvis en ny version af Apple TV med navnet iTV.

Som noget helt nyt vil Apple nu igen selv streame begivenheden live i aften og det bliver som HTTP Live Streaming. Det betyder ifølge Apple, at man skal have iOS 3.0 eller Mac OS X Snow Leopard eller bedre for at kigge med.

Flere spekulerer nu i hvorfor Apple vil livestreame igen. Oprindeligt stoppede man på grund af for kraftig trafik, men det kan være fordi Apple vil vise at HTML5 kan levere livestreaming i de mest krævende situationer, som endnu et fremstød mod Flash.

Alternativt kan det være for at lægge en dæmper på det lokale netværk på scenen. Da Apple præsenterede iPhone 4 i sommer, gik nettet ned på grund af de mange journalister, der livebloggede direkte fra Apples event.

Uanset årsagen, kan du følge med via dette link til Apples hjemmeside.

Apples iPod-event starter klokken 10.00 AM Pacific, hvilket betyder klokken 19.00 her.

© 2010, maczonen.dk. All rights reserved.