Apple præsenterer ny Apple TV

Apple TV hedder fortsat Apple TV og ikke iTV, som rygter hævdede, men næsten alle sammenligningsmuligheder med den gamle er væk.

Den nye Apple TV er komplet redesignet og er nu både langt mindre og langt billigere.

Derudover har den nye Apple TV ikke nogen intern lagringsplads, men er beregnet til at streame musik og film til, som så kan blæses op på fjernsynet.

Steve Jobs præsenterede den nye Apple TV i går aftes ved Apples iPod-event og her snakkede han meget om helt nyt muligheder for at se tv-shows foruden film på Apple TV via streaming. Det bliver der dog ikke noget af her i landet foreløbig på grund af manglende rettigheder og aftaler med indholdsdistributører, men flere lande skulle dog være på vej, så vi kan håbe.

Den amputerede Apple TV kan dog stadig bruges her i landet, hvis du kan nøjes med at streame dit eget indhold fra din computer, iPad, iPhone eller iPod til Apple TV. Ifølge Apple er den klare fordel, at du så ikke længere behøver at synkronisere indhold til Apple TV, men kan have det liggende et andet sted på netværket.

Apple TV har fået en kraftig Apple A4 chip der streamer alt uden besvær i op til 720p. Derudover er der hdmi, ethernet, optiskt lyd og usb i den nye Apple TV, der også har  indbygget 802.11n-wifi.

I USA er Apple TV til salg om fire uger for kun 99 dollars, det halve af prisen på den gamle Apple TV.

© 2010, maczonen.dk. All rights reserved.