Apple TV skilt ad

iFixit har fået fat i den nye Apple TV-enhed, der netop er kommet på markedet i USA.

Som sædvanlig har iFixit naturligvis heller ikke bare tænkt sig at kigge på den nye Apple TV, men skille den ad og tage en masse billeder af den, så andre kan få glæde af at se hvilke komponenter den indeholder og hvordan man eventuelt skifter reservedele.

Ifølge iFixit så har den nye Apple TV samme A4-processorvariant som i iPod touch og 256MB ram, mod 512 i iPhone 4. Derudover er der også en enkelt 8GB Samsung flash-chip til at lagre mens der streames.

Apple TV har også den samme Broadcom 802.11n Wi-Fi og Bluetooth-chip som i iPad. Sidst skulle Apple TV også være nemt at åbne, hvilket kan ske via bunden af enheden. Apple TV har også fået indbygget strømforsyning, på kun 6 Watt.

Konklusionen er fra iFixit, at den nye Apple TV både er nem ad skille ad og simpelt opbygget og samtidig er den mest miljøvenlige set-top box på markedet.

© 2010, maczonen.dk. All rights reserved.