Billedredigering med Acorn 2.5

Det lille men ret gode billedbehandlingsprogram Acorn er frigivet i en ny version.

Acorn er et layer-baseret bitmap-billedredigeringsprogram, blandt andet med understøttelse af filtre. Programmet har fået fine anmeldelser og er bestemt værd at prøve, hvis du er på udkig efter et lille men godt og meget brugervenligt billedbehandlingsprogram.

Acorn 2.5.1 indeholder en række små forbedringer, blandt andet Layer masks og forbedringer til grouped layers, understøttelse af nye Automator Actions, blandt andet vandmærker og trimming samt en række andre forbedringer og bug fixes. Den fulde liste kan du se via dette link.

Acorn er til salg for 49 dollars. Systemkravet er Mac OS X 10.6.

Programmet udvikles af Flying Meat, der også sælger programmet fra egen app Store.

© 2010, maczonen.dk. All rights reserved.