Boomcase goes vintage

SiMo har udviklet en serie af Boomcases, med højttalere, batteri og stik integreret i gamle kufferter.

Hvorfor skal bærbare højttalere være så kedelige, synes Mr. SiMo fra San Fransisco at have tænkt. Hvorfor ikke tage designet hele vejen, som her, hvor højttalerne er bygget ind i en gammel Samsonite, komplet med genopladeligt batteri, der giver 10 timers spilletid med 30 W.

Ja, hvorfor ikke? Absolut en noget coolere indpakning, både som “møbel” på studieværelset – for slet ikke at tale om at smide den op på skulderen i bedste 80’er-stil og lufte den en tur ned ad Strøget. Coolere bilver det næppe!

Tjek www.TheBoomCase.com for at se Mr. SiMos komplette kollektion, selv om det indtil videre kun er den viste Samsonite, der kan købes. Prisen er $295

© 2010, maczonen.dk. All rights reserved.