Cinematic – iTunes til dine videoer

Med programmet Cinematic kan du se og organisere dine video i en række formater.

Firmaet bag det nye program Cinematic hævder selv at Cinematic er for videoer hvad iTunes er for musik. Og det er langt hen ad vejen korrekt i hvert fald er det umiddelbart langt mere gearet til videoer i forskellige formater end iTunes.

Cinematics brugerflade ligner iTunes brugerflade ganske meget i selve opbygningen. Cinematic benytter en række kendte plugins for at kunne understøtte de mange videoformater, blandt andet Perian, som skal downloades i selve programmet, hvis ikke du allerede bruger Perian.

Med programmet kan du organisere dine film blandt andet efter format og kvalitet ligesom film kan importeres i baggrunden både let og hurtigt, så du kan lave noget andet imens. Du kan derefter søge i biblioteket på både kvalitet, format, scener, genre og meget mere.

Cinematic koster 25 dollars for en enkeltbrugerlicens.

Du kan også prøve Cinematic gratis som demo. Når du henter Cinematic så husk at kopiere programmet over på din harddisk inde du starter det, for ellers kører det langsomt.

Systemkravet er Mac OS X 10.6 eller nyere.

© 2010, maczonen.dk. All rights reserved.