Courier – Nyt program til uploads fra Realmac

Realmac Software, der blandt andet står bag det populære webprogram Rapid Weaver er klar med et nyt program.

Det nye program hedder Courier  og er netop blevet frigivet.

Med Courier er det muligt at dele en række filformater online. Courier understøtter via indbyggede udvidelser en række populæreonlinetjenester som Amazon S3, Ember, Flickr, Facebook, FTP, Vimeo og YouTube.

Couriers brugerflade er ret nem og minder meget om Rapid Weavers rent designmæssigt, hvilket også gør at programmet er meget nemt at gå til for begyndere. Man samler blot den eller de filer man vil levere til en onlinetjeneste i en konvolut og trækker en relevant frimærke hen over, eksempelvis et YouTube-frimærke.

Det er også muligt at sætte flere frimærker på en enkelt levering og dermed sende til flere onlinetjenester på en gang.

Courier er bygget op fra bunden til Mac OS X Snow Leopard og er til salg nu for 19,95 dollars.

© 2010, maczonen.dk. All rights reserved.