Creative klar med nye trådløse højttalere

T12 Wireless hedder de nyeste trådløse højttalere fra Creative.

Den nye model kan modtage lyd via Bluetooth 2.0 fra computeren eller fra iPod, iPhone og iPad via en lille sender, der dog ikke følger med som standard.

Lyden skulle som i de andre af Creatives højttalere være rigtig god til prisen på 80 Euro. Senderen til iPhone og iPad koster yderligre 40 Euro.

T12 Wireless har i den nye version også fået nogle forbedringer i forhold til de gamle udgaver, blandt andet:

1. BassFlex™-teknologi, der udvider den lave frekvens og forbedrer basresponsen, altsammen uden en subwoofer
2. apt-X audio codec til den bedste Bluetooth-stereolyd
3. Hensigtsmæssig adgang til tænd-/sluk-knap, volumen, HP-Out på forsiden

“Vi står ved et afgørende øjeblik i udviklingen af, hvordan forbrugerne nyder musik med højttalere fra deres mobile enheder. Overalt er der en bølge af trådløse Bluetooth-kompatible enheder i form af smartphones, e-bøger, netbooks og notebooks – ikke kun iPhone, iPod og nu iPad. Disse enheder tilbyder en ny fleksibilitet og har ændret den måde, vi ønsker at lytte til musik. Hos Creative forudser vi en stadig voksende tendens mod et nyt niveau af trådløs frihed, når man lytter til musik, og har derfor stået i spidsen for denne helt nye serie af ægte trådløse højttalere, der tilbyder forbrugerne et ønsket valg af trådløs højttaler i næsten ethvert prisleje og enhver konfiguration”, fortæller Joseph Liow, Vice-President for Personal Digital Entertainment Products hos Creative.

Læs mere om T12 hos Creative.

© 2010, maczonen.dk. All rights reserved.