Epics spilmotor til iPhone

Epic Games er på vej med Unreal Development Kit til iOS.

Epic Games videpræsident Mark Rein fortæller at det snart bliver muligt at udvikle spil til iOS-platformen med Unreal Development Kit. Det er nemlig på vej til at blive iOS-understøttet og vil dermed give udviklere nye muligheder for at udvikle spil til iPhone, iPod touch og iPad.

Den populære Unreal engine, der ligger som fundament for Unreal Development Kit, er tidligere blevet brugt til at skabe spilsucceser som Gears of War, Bioshock og Batman: Arkham Asylum og kan for alvor gøre iOS til en seriøs spilleplatform for mere end bare små og lette spil.

Grunden til at Epics Unreal Development Kit er på vej til iOS, skyldes Apple nye udviklerbetingelser, der igen gør det muligt for tredjeparter at benytte sig af andet et Xcode til at udvikle programmer med. Fornylig kom det også frem at Adobe igen vil videreudvikle sin flash til iPhone converter.

© 2010, maczonen.dk. All rights reserved.