Første Denon-produkt med understøttelse af AirPlay

Denon AVR-4311CI bliver den første audio/video receiver fra Denon med understøttelse af AirPlay.

Apples videreudvikling af AirTunes hedder som mange sikkert ved AirPlay. Med AirPlay kan man modsat AirTunes streame både lyd, video og data mellem Apple-enheder, og en række producenter er allerede i gang med at udvikle de første produkter der understøtter AirPlay.

Deriblandt er Denon, der nu melder ud med et konkret produkt, fortæller Übergizmo. Denon AVR-4311CI bliver således den første audio/video receiver fra Denon med understøttelse af AirPlay. Den store high-end-forstærker ventes at få indbygget understøttelse til AirPlay i løbet af efteråret, dog kun via Ethernet forlyder det.

AirPlay understøtter både Ethernet og Wi-Fi.

Udover Denon reklameres der på Apples side med en række andre samarbejdspartnere, der udvikler forstørkere eller højttalere til AirPlay, blandt andre Marantz, Bowers & Wilkins og iHome.

© 2010, maczonen.dk. All rights reserved.