Libratone Beat slipper lyden fri

Danske Libratone har netop præsenteret en ny dansk designhøjttaler, der lover god trådløs lyd til stuen.

Navnet på den nye designhøjttaler er Libratone Beat og ifølge firmaet bag, så er det verdens første aktive high-end højttaler med trådløs teknologi.

Libratone Beat fungerer trådløst ved at du sætter en 30-pins-sender i eksempelvis iPod, iPhone eller iPad, så kan du sende lyden til Libratone. Denne sender har op til ti meters rækkevidde.  Alternativt kan den kobles til USB-udgangen på Mac/PC ved brug af den trådløse USB-sender, der har en rækkevidde på op til 30 meter.

Libratone Beat skulle trods sin beskedne størrelse være en rigtig high-end-højttaler med rigtig god lyd. Via Libratones patenterede teknologi befinder brugeren sig altid i et såkaldt “Sweet Spot”, så lydoplevelsen bliver sublim i hele rummet.

“Libratone Beat virker som et akustisk instrument og fylder hele rummet med lyd. Højttaleren spreder lyden i forskellige retninger som igen reflekteres af rummets vægge, hvilket skaber en 360 graders lydoplevelse. Det betyder, at du altid befinder dig i det såkaldte ’sweet spot”, siger Jes Mosgaard, CTO hos Libratone.

Libratone Beat kan fra oktober købes hos udvalgte forhandlere i Skandinavien, Tyskland og England og i resten af Europa og USA fra januar 2011. Vejledende udsalgspriser fra 3.995 kroner inklusive moms.

© 2010, maczonen.dk. All rights reserved.