Minitest: Defender Chronicles – Legend of The Desert King

Spillet Defender Chronicles – Legend of The Desert King er Castle defence på en lidt anderledes måde.

Er du vild med spilgenren “Castle Defence”, er der god grund til at prøve Defender Chronicles – Legend of The Desert King til iPhone og iPod touch.

Spillet tillægger nemlig genren nogle helt nye aspekter, ved at indføre lidt mere drama og fortælling samt flere nuancer i selve spillet.

Modsat de mest simple spil i genren som eksempelvis Plants v. Zombies og Age of War, er Defender Chronicles – Legend of The Desert King nemlig ikke bare en enkelt bane med alle krigerne på midten.

I Defender Chronicles – Legend of The Desert King spiller man i flere etager så at sige. På de mest simple baner kommer alle fjender fra toppen eller nederst og man skal så bygge borge og forsvare sig i flere etager, så de ikke når til borgporten og kan overtage ens domæne. For at holde øje med fjenden er man derfor nødt til at trække rundt med fingeren løbende for at flytte til de andre etager. Det giver en del aktivitet når man løbende skal holde udkig og samtidig opgradere sine borge.

Endnu værre bliver det i de lidt mere avancerede baner, hvor man skal holde øje med fjender fra to eller flere sider. Derudover kan de også dukke op via små huller og pludselig stå foran borgporten, så en smule strategi må også indover når man vælger placering til borgene.

Spillet kan spilles i normal hastighed eller man kan øge hastigheden så det går lidt stærkere med at tjene penge til borge og opgraderinger, men pas på med det i de avancerede baner, for man kan nemt overse fjenden.

Rent grafisk er spillet i den pæne ende indenfor denne forholdsvis simple genre ligesom også lydsiden er god. Dog er “trykfølsomheden” ikke altid optimal når man skal klikke på en knap, men det er en bagatel som udviklerne forhåbentlig snart får styr på.

Vi giver spillet 4 ud af fem stjerner for originaliteten indenfor genren samt den gode underholdningsværdi. Der er masser af timers underholding i Defender Chronicles – Legend of The Desert King.

Spillet er udviklet af Menara Games og virker med iPhone, iPad og iPod touch med iOS 3.0 eller nyere. Spillet er ikke optimeret til iPad.

Defender Chronicles – Legend of The Desert King koster netop nu 18 kroner på tilbud.

© 2010, maczonen.dk. All rights reserved.