Nintendo 3DS igen udskudt

Nintendo advarede investorer og analytikere efter at den officielle lancering af Nintendo 3DS igen er blevet udskudt.

Nintendo lancerer nemlig først 3DS i Japan efter jul og tidligt i USA til foråret og det er så stor en forsinkelse, at det vil få kraftig indflydelse for regnskabsresultatet i 2010, specielt fordi man dermed går helt udenom julesalget. Nintendo forventer at sælge 23,5 millioner enheder i 2010 og det er færre end i 2009. Der solgte Nintendo 27 millioner enheder.

Nintendo har længe haft svært ved at hamle op med den pludselige konkurrence fra iPod touch, som er blevet en særdeles alvorlig konkurrent til Nintendo DS, blandt andet på grund af App Store og lavere priser på spil.

Nintendo 3DS ventes at kunne leveres i aqua og black med et 2GB flaskort. Derudover får Nintendo 3DS en 800×240 Sharp-skærm samt en 320×240 touchscreen og et indbygget kamera.

© 2010, maczonen.dk. All rights reserved.