Nu kan du hente iTunes 10 med Ping

Apple har nu frigivet iTunes 10 med Ping til download.

Apple nye iTunes 10 leveres med Ping, en ny social netværkstjeneste, hvor du kan følge dine venner og musikalske favoritter.

Ping minder på flere områder om en sammenblanding af MySpace, Facebook og iTunes, hvor man kan følge andre og se hvad de kan lide, ligesom du også selv kan vise hvad du kan lide.

iTunes 10 har også en række andre nyheder og småforbedringer. Ifølge Apple er der blandt andet mere stemmeunderstøttelse med VoiceOver Kit til iPod samt en række optimeringer, som gør iTunes hurtigere. En hurtig test viser da også, at iTunes 10 reagerer meget hurtigere end de foregående to versioner, der har været noget tunge, selv på nye maskiner.

Selve brugerfladen er også blevet forbedret, alle ikoner i venstre side er nu går i stedet for i farver og så er de tre vindues-knapper øverst i venstre side flytte om på siden og ligger nu lodret. Selv volumeknappen i iTunes 10 er stylet en smule.

Systemkravet til iTunes 10 er en G4 eller bedre samt Mac OS  10.5 eller nyere.

Hent iTunes via Apple.

© 2010, maczonen.dk. All rights reserved.