Ny iPod shuffle svær at skille ad

Apples nye iPod shuffle er særdeles kompakt og meget svært at skille ad.

Det er endnu engang iFixit der er først ude med en guide med billeder til hvordan man skiller et nyt Apple-produkt ad.

Denne gang har iFixit kastet sig over den nye iPod shuffle, der er så kompakt konstrueret, at den meget nemt går i stykker hvis man forsøger at skille den ad.

Ifølge iFixit er den så svært at skille ad, at det tog en halv time blot at få klipsen af. Denne klips fungere som dæksel til iPod shuffle og er både presset og limet på plads i selve skallen på den nye iPod.

Når man så endelig får åbnet op iPod shuffle op er de interne connectors til batteriet så små, at de nemt bliver ødelagt hvis man ikke er særdeles forsigtig. For at spare yderligere plads er selve batteriet nemlig sat direkte fast på printpladerne og altså ikke noget man umiddelbart udskifter.

Det nye batteri bruger kun 0,19 watt per time, men holder alligevel i 15 timer. Indeni iPod shullfe finder man også en ARM-baseret processor som har et Apple-logo, hvilket peger i retning af at Apple muligvis også har modificeret denne ARM.chip, som man gør med Apple A4-chippen, der sidder i iPod touch, Apple TV og iPhone 4.

iFixits konklusion på den nye iPod shuffle er, at den er umulig at reparere, men til gengæld også meget svær at ødelægge og set i forhold til prisen for både Apple og forbruger, kan det næsten heller ikke betale sig at reparere på den lille iPod.

Se flere billeder og beskrivelser af iPod shuffle hos iFixit.

© 2010, maczonen.dk. All rights reserved.