Overspil LP’er og bånd med SoundSaver

Lydudviklerne hos BIAS er klar med programmet SoundSaver til Mac OS X.

Med BIAS SoundSaver får du mulighed for at overspille dine gamle LP’er og bånd til computeren.

SoundSaver kan konvertere, rense og katergorisere dine gamle yndlingsplader og bånde og smide dem direkte i iTunes eller en anden placering efter ønske. SoundSaver understøtter lyd hentet enten via lydindgangen på din Mac eller via USB og kan blandt andet gemme i ukomprimeret WAW eller MP3.

Markedet er i forvejen ret fyldt med forskellige programmer, som kan det samme som SoundSaver, men det er alligevel værd at kigge efter SoundSaver, for BIAS er blandt de absolut bedste lydudviklere på markedet og har satset både på at lave et program med høj funktionalitet og brugervenlighed, samt høj kvalitet til almindelig forbrugere.

Det betyder blandt andet at store dele af processen med at overføre, tagge, kategorisere og rense lyd fra gamle LP’er og bånd er automatiseret, ligesom efterredigeringen med billeder og titler er nem at styre. BIAS har nemlig bygget programmet SoundSoap mere eller mindre ind i SoundSaver.

Du kan prøve programmet gratis i 14 dage.

SoundSaver fås som download for eller i en box med et lydkabel.

© 2010, maczonen.dk. All rights reserved.