Rygte: Apple store på Champs Elysées

Apple menes at være på vej til at åbne en Apple Store i et af verdens største og bedste shoppingdistrikter.

Ifølge seneste nyt fra ifoapplestore.com, der følger Apples butikker, så kan Apple være på vej til at åbne en Apple Store på Champs Elysées i Paris. Selve gaden munder i den ene ende ud i triumfbuen og er et af verdens mest besøgte turistmål.

Apple skulle tilsyneladende have fået øje på en bygning der ligger på Champs Elysées nr. 103, der netop nu huser banken HSBC. HSBC menes tidligere i år at have solgt bygningen fra 1899 for 505 milliioner dollars.

Apple kan dog komme til at vente nogle år før en Apple Store kan åbne i bygningen, da HSBC har leasingret på bygningen i nogle år endnu. Først fra 2016 er bygningen klar til Apple.

Læs mere om Apples butiksplaner på ifoapplestore.com.

© 2010, maczonen.dk. All rights reserved.