Rygter om MacBook Air på 11,6 tommer

Ifølge nye rygter er Apple ved at udvikle en mindre MacBook Air.

Apple skulle netop nu være i gang med at udvikle en mindre udgave af Macbook Air, der blev introduceret for tre år siden som verdens tyndeste notebook.

Salget af Macbook Air har været tvivlsomt og maskinen har ikke modtaget meget opmærksomhed fra Apple i form af opdateringer, men alligevel klarer den sig trods alt godt nok til fortsat at være en del af Apples produktudbud. Angiveligt har Apple internt forsøgt at udvikle på maskinen med en række nye materialer for at gøre den lettere, men indtil nu er det ikke resulteret i noget konkret resultat.

Ifølge nye forlydender så er der nu en ny version på vej og den nye version får et 11,6 tommer LED-backlit display samt en strømbesparende Core i-procerssor fra Intel.

Appleinsider skriver, med henvisning til DigiTimes, at Quantas, der i forvejen producerer for Apple har modtaget bestilling på 400 til 500.000 enheder. De nye maskiner skal leveres i slutningen af 2010.

© 2010, maczonen.dk. All rights reserved.