Se nyhederne i iOS 4.1 og iOS 4.2

Apple frigiver om en uge iOS 4.1 til iPhone og iPod touch og til november kommer iOS 4.2, der bliver første version der virker med iPad.

Nyhederne i iOS 4.1 inkluderer et nyt Game Center, Apples nye sociale spiltjeneste. Med Game Center får du mulighed for at spille multi-player-spil mod dine venner eller mod tilfældige online-spillere, samt adgang til high scores og anden relevant information.

En sidste stor nyhed i iOS 4.1 bliver også muligheden for at tage high dynamic range (HDR) billeder. Det betyder at kameraet tager rtre billeder og sammensætter for at give en større mætning og detaljerigdom på dine fotografier. Denne funktion er også mulig at fravælge.

Endelig kan du også uoloade video i HD-kvalitet til YouTube og MobileMe samt leje tv-shows direkte på iPhone eller iPod touch.Det virker dog ikke her i Danmark endnu.

iOS 4.1 indeholder også en række mindre forbedringer, sikkerhedsforbedringer og optimeringer. iOS 4.1 frigives i iTunes i næste uge.

Læs mere hos Apple.

Til november er Apple så også klar med iOS 4.2, der bliver føste version af iOS 4 til iPad. iOS 4.2 til iPad vil indeholde en række af de muligheder du allerede kender i iOS 4 til iPhone, blandt andet multitasking.

iOS 4.2 ventes også at understøtte udskrivning via et nyt Print Center, samt at give mulighed for at streame indhold fra iOS-enheder til den nye Apple TV via AirPlay, der er en udvidelse af AirTunes.

© 2010, maczonen.dk. All rights reserved.