Shure in-ear høretelefoner – nu i lavprisudgave!

Shure lancerer SE315 – en “lavprisudgave” i SE-serien.

Et eller andet sted derude findes der åbenbart mennesker, der har så forfinede øregange – og så ubegrænsede midler – at de er parate til at betale hvad som helst for et sæt in-ear høretelefoner. Dette marked har Shure indtil videre dækket med deres to modeller SE425 og SE 535, som i Danmark for eksempel kan erhverves hos pixmania for den nette sum af 4.197 gode danske kroner.

Men nu er der godt nyt til alle os andre. Shure lancerer nemlig en mere budgetvenlig “lillebror” i SE-familien, til den latterlige pris af $200. Man må så nøjes med én mikrodriver, hvor storebroderen SE425 har to og limosineudgaven SE 535 har tre, men den nye discountmodel kommer, som de to andre, med aftagelige buds – en ganske fornuftig investeringssikrende foranstaltning…..

© 2010, maczonen.dk. All rights reserved.