Ny Sony Walkman S750

Sony lancerer nu sit nyeste skud på walkman-stammen – S750.

Selv om markedet i øjeblikket flyder over med smartphones, vælger Sony stadig at satse på videreudviklingen af den klassiske walkman. Ifølge Sony selv, har den nye model, udover et supertyndt design (7,2 mm), mange smarte funktioner, såsom Digital Noise Cancelling, der angiveligt forbedrer lyden ved at filtrere op til 98% af den omgivende lyd væk.

Derudover kan man med Lyrics Sync få sangteksterne vist i displayet, og hvis man holder at at skråle med selv, kan man benytte Karaoke Mode. Andre nye funktioner er bl.a. Language Learning, hvor man kan afspille en udvalgt passage i loop og med nedsat hastighed, hvos man har svært ved at høre teksten.

Batteriet kan klare 50 timers musik, eller 10 timers video, og herligheden er udstyret med en 2″ LCD-skærm. S750 ventes i handlen til oktober. Vejledende udsalgspriser: 1.150,- kr (8GB) og 1.300,- (16)GB

© 2010, maczonen.dk. All rights reserved.