Apple fremlægger kvartals og årsregnskab 18. oktober

Apple holder en såkaldt conference call webcast den 18. oktober.

Ved denne begivenhed får alle interesserede mulighed for at høre hvordan det er gået Apple i det seneste regnskabsår og ikke mindst i fjerde kvartal 2010, der dækker juli til september. Apples regnskabsår går fra oktober til oktober.

Forventningerne er naturligvis ganske høje ovenpå et år med en masse succesprodukter. Salget af iPod går overraskende godt selvom iPhone har taget en del af markedet og de seneste kvartaler har Apple præsteret den ene rekord efter den anden på stort set alle områder. Ikke mindst iPad-salget går rigtig godt, og Apple menes at have solgt mere end otte millioner enheder siden lanceringen. Senest går der rygter om at Apple TV er totalt udsolgt i USA idet efterspørgslen er overvældende.

Den store succes har også fået Apples aktie til at stige voldsomt og Apple har forlængst overgået Microsoft i markedsværdi og i netop ren markedsværdi målt i aktiekurser og antal aktier, er Apple godt på vej til at blive verdens største selskab foran giganten Exxon Mobil og ende på førstepladsen på Standard and Poor’s top 500.

Lyt til til Apples Conference Call den 18. via dette link.

© 2010, maczonen.dk. All rights reserved.