Apple holder hemmelig konference i næste uge

Apple holder ifølge Business Insider en meget hemmelig konference i næste uge.

Apples konference skulle omhandle iOS-udvikling for iOS-udviklere og blive holdt over tre dage i næste uge, i Californien.

Konference er tilsyneladende så hemmelig at Business Insider ikke kan rapportere om navne på tilmeldte udviklere, antal af tilmeldinger og hvad man skal snakke om i tre dage. Man må dog håbe at konferencen ikke er så hemmelig at der overhovedet ikke kommer nogen med.

Business Insider gætter dog på at man vil afholde sessions i stil med tidligere afholdte iPhone Tech Talks, men blot i en mindre skala, hvor iOS-udviklere får mulighed for at snakke med Apples egne udviklere forud for lanceringen af iOS 4.2, der ventes frigivet i november.

© 2010, maczonen.dk. All rights reserved.