Castle Vox – Nyt strategispil fra SillySoft

SillySoft er nu klar med et nyt strategispil til Mac OS X. SillySoft har tidligere lavet strategispillet Lux Deluxe til Mac OS X og nu er de så igen klar med et strategispil. Castle Vox er på flere punkter meget som Lux Deluxe, der iøvirgt er en ganske vellykket kopi af det populære brætspil Risk.

Modsat Lux Deluxe skal man ikke erobre hele verden i Castle Vox, men blot indtage de områder hvor der er slotte eller borge. Det betyder også at man kun kan opbygge tropper de steder hvor der er en borg Deruover foregår alle træk på samme tid, så det er med at forsøge at tænke over hvad modstandernes træk er.

Castle Vox gør det også muligt at lave egne kort via den indbyggede “Map Manager”, som man også kan i Lux Deluxe. De nye maps kan indsendes til SillySoft, som lægger dem ud på nettet, så andre også kan gøre brug af dem.

Spillet er til salg for 20 dollars og virker med Mac OS X, Linux og Windows.

© 2010, maczonen.dk. All rights reserved.