D-links Boxee Box på gaden i november


Så er D-link på banen med deres bud på en medieafspiller. Boxee Box giver som Google TV adgang til internettet via tv’et. Medieafspillerens software bygger på en åben platform, hvor flere hundrede app’s allerede er tilgængelige for at hente film, musik og sociale medier.

Boxee Box’ens Intels Atom CE4100-processor er specielt udviklet til at integrere tv og internet, og kan tilbyde fuld HD med opløsning på op til 1080p.

Boxen leveres med fjernbetjening med qwerty-tastatur. Hvor smart dette er vil vise sig i praksis. Undertegnedes fede fingre har i hvert fald ofte problemer med underdimensionerede qwerty’er. Hvis man ikke kan holde fjernbetjeningen ud, kan man dog også anvende gratis Boxee-app’s til iPhone, Android og Palm Pre som supplement til den medfølgende fjernbetjening.

Det mest interessante er dog at Boxee fra starten åbner adgang for app-udviklere til deres platform. Om dette vil give dem et forspring i forhold til Google, som tøver en kende med at åbne helt op bliver spændende. Interesserede udviklere in spe kan klikke her.

Boxee Box kommer som nævnt på gaden i Danmark til november. Vejledende udsalgspris bliver 1.795,- kr.

Specifikationerne kommer her:

  • Intel Atom CE4100-processor
  • HDMI-port
  • Optical/Stereo Audio
  • Trådløs adgang via Wireless N (802.11n) alternativt via netværkskabel
  • Fjernbetjening med enkel navigation og komplet QWERTY-tangentbord
  • 1 SD-kortlæser
  • 2 USB-porte
  • Understøtter alle populære codec og filformater inklusive Adobe Flash 10.1, MP3 og Divx

© 2010, maczonen.dk. All rights reserved.