Det bliver en gadget jul

Ny undersøgelse viser at det klassiske legetøj i stadig mindre grad finder vej ind under juletræet.

Duracell laver hvert år en undersøgelse af børns ønsker til jul, den såkaldte Duracell Toy Report, der netop er offentligt gjort på toynews, og den viser at legetøj er på vej ud og gadgets er på vej ind hos de 5 – 16-årige.

På top 10 over de mest populære julegaveønsker finder vi således ikke mindre end 6 deciderede gadgets og kun 4 “traditionelle” stykker legetøj,

Top tre er fuldstændig domineret af Apples iPhone, iPod og iPad i nævnte rækkefølge. Ikke så overraskende er det to ud af tre 13-16-årige, der sætter Apples produkter øverst på ønskesedlen, men også halvdelen af de 9-12-årige og næsten hver femte af de 5-8-årige har en Applegadget som det højeste ønske til jul.

Fjerdepladsen indtages af Kinect til x-box, og først på plads nummer fem finder vi et “traditionelt” stykke legetøj, nemlig Zhu Zhu pets.

© 2010, maczonen.dk. All rights reserved.