Endelig specs på HP’s Slate 500

Slate 500 frigives til salg i USA idag. Prisen er $800

Siden HP præsenterede deres Slate 500 på CES i januar har vi ikke hørt meget til denne “iPad-dræber”, andet end de sædvanlige små læk og teasere. Men eftersom Slate 500 er på hylderne i USA fra og med idag, er der ingen vej udenom for HP.

Som forventet kommer den 9 tommer store Windoww 7 tablet med en Intel 1.86GHz Atom Z540 processor og en Graphics Media Accelerator 500 chip. Derudover to kameraer, og en kampvægt på ca. 750 g.

Det mest interessante er dog nok prisen på $800, som på forhånd udelukker Slate 500 som en konkurrent til iPad. HP har da også for nylig ændret markedsføringen af tabletten, fra at være en forbruger-tablet, til at være rettet mod business-segmentet. Se reklamerne nedenfor. Dette skyldes uden tvivl at HP gennem det nyindkøbte Palm har en mere forbrugeregnet Tablet klar i starten af 2011.

Slate 500 er til salg på HP’s hjemmeside

© 2010, maczonen.dk. All rights reserved.