Eplehuset Esbjerg åbner i dag 6. oktober

I dag åbner Eplehuset den femte butik i Danmark.I forbindelse med åbningen af den nye butik i Esbjerg er der også denne gang en række gode åbningstilbud til de fremmødte, blandt andet tilbud på udvalgte iPods til reducerede priser. Se mere på denne side.

Den nye Eplehuset-butik har adresse midt i Esbjerg i gågaden, på Kongensgade 15.

“Vi har simpelthen åbnet en virkelig lækker Applebutik i hjertet af Esbjerg. Butikken er bygget med det nye design og er blevet 160 m2 stor, fyldt med Apple’s produkter og tilbehør”, fortæller Jes Duus.

Eplehuset har haft “Grand Opening-tilbud” hele dagen og der er fortsat flere tilbudsmaskiner tilbage, oplyser Store Manager Marlene Vohs.

Eplehuset åbnede den første butik i Danmark i november 2008 og om kort tid åbner endnu en butik i Herning.

I Norge har Eplehuset 11 butikker.

© 2010, maczonen.dk. All rights reserved.