GraphicConverter 7 med ny moderne brugerflade

Det aldrende program GraphicConverter er udkommet i en helt ny version, med moderniseret brugerflade og fremstår nu igen nutidigt og elegant.

Thorsten Lemkes klassiske billedbehandlinsprogram GraphicConverter har længe trængt til en ordentlig overhaling og det har det nu fået efter længere tids udvikling og respons fra brugerne af programmet.

Det betyder at programmet nu har fået en helt ny og enkelt brugerflade, men også under motorhjelmen er der sket gode ting, For programmet er skrevet om og er nu ikke længere Carbon men ægte Cocoa-baseret.

GraphicConverter 7 understøtte rimport af 200 billedeformater og eksport af 80 billedformater. Blandt de øvrige nyheder i GraphicConverter 7 er især understøttelsen af geodata også værd af nævne.

GraphicConverter kræver Mac OS  10.5 eller nyere og koster 40 dollars for en fuld version og 26 dollars for en opgradering. GraphiConverter 7 er som forgængeren multilingual og snakker derfor blandt andet dansk.

Se mere hos Lemke Software.

© 2010, maczonen.dk. All rights reserved.