Køber Apple Sony, FaceBook, Microsoft og Coca-cola?

Lige siden Steve Jobs i sidste uge meddelte at Apple nu har 50 milliarder dollars i kontanter og at man vil se på strategiske opkøb løbende er medierne gået i selvsving og vælter den ene rygtenyhed ud efter den anden.

Derfor kan du lige så godt vende dig til at se rygte-overskrifter, som i denne artikel, der kun delvis er sand.

For Apple har endnu ikke officielt budt på Microsoft og Coca-cola, men måske denne nyhed kan danne grundlag for et nyt rygte, vi får se.

Derimod kan Reuters viderebringe en meget tynd nyhed fra Barron’s, der spekulerer i at Apple enten vil købe Sony, Disney eller Adobe inden de mange kontanter brænder hul i Jobs lommer. Rygtet var da stormen rasede nok til kortvarigt at få Sonys aktie til at stige med tre procent. Men hvorfor Apple skulle købe Disney vides ikke andet end at Jobs blev den største enkeltaktionær i Disney i forbindelse med salget af Pixar.

Andre medier spekulerer intenst i at Apple vil købe FaceBook eller i det mindste investere milliarder i selskabet for at få adgang til FaceBook via Ping. Nyhedens oprindelige udspring kommer fra nogen der har set FaceBooks Mark Zuckerberg snige sig til middag hjemme hos Steve Jobs og det er siden blevet til All Things Digitals artikel, der har sat verdens Mac-bloggere i gang med at skrive om Apple og FaceBook. Søg eksempelvis på “Apple Buy FaceBook”.

Nuvel, hvis man nævner navne nok i Appleverdenen, så må man jo få ret hen ad vejen, så vi holder stædigt på at Apple vil købe Microsoft og Coca-cola.

Hvad tror du Apple vil købe? Sony, FaceBook, Microsoft og Coca-cola?

© 2010, maczonen.dk. All rights reserved.