Mange flere uheld med iPhone 4

SquareTrade har lavet en undersøgelse der viser, at antallet af rapporterede skader med iPhone 4 er langt højere end med iPhone 3GS.

Ifølge SquareTrade, der arbejder med forbrugerforsikringer af blandt andet smartphones, er iPhone 4 involveret i langt flere skader end iPhone 3GS.

En undersøgelse baseret på data fra mere end 20.000 iPhone 4-enheder viser nemlig, at skadesraten er 68 procent højere på iPhone 4 end på iPhone 3GS. Regner man indenfor de første fire måneder er skadesraten på skærmen alene 82 procent højere end med iPhone 3GS.

Undersøgelsen viser også, at hele 15,5 procent af iPhone 4-brugerne vil opleve en skade på deres smartphone indenfor det første år. Dette tal er et overslag baseret på de første fire måneder med iPhone 4 på markedet. Heraf vil fire ud af fem skader komme direkte fra skærmen.

25 procent af disse skader menes endvidere at komme fra beskadeligelser på bagsiden af iPhone 4, der også er lavet af glas og af Apple markedsføres som særdeles holdbart.

Der er dog allerede nu rapporter om, at netop glasbagsiden er et stort problem hvis man benytter visse etuier med iPhone 4, idet skidt og snavs mellem glasbagsiden og etuiet muligvis kan får glasset til at revne.

© 2010, maczonen.dk. All rights reserved.