Marantz Melody Media virker med AirPlay

Apples streaminløsning AirPlay er ved at blive indbygget i en række tredjepartsproukter, der gør det muligt at streame blandt andet musik fra Mac-computere og iOS-enheder.

For et par uger siden meldte Denon sig på banen med en AirPlay-kompatibel forstærker og nu følger Marantz Europe efter med Melody Media.

Melody Media er en pænt veludrustet forstærker. Udover AirPlay har Melody Media nemlig også understøttelse af en lang række af andre teknologier, blandt andet en USB-port der virker med iPhone og iPod og mulighed for at man kan afspille WMA-filer fra CD-R/RW. Endelig kan Melody Media også kobles fysisk sammen med en PC via Ethernet, ligesom der naturligvis er en klassisk AUX-indgang.

Melody Media har også en indbygget Vtuner til internet-radio og understøtter sågar Napsters service. En indbygget FM/AM radio med RDS og en DAB III og DAB +-radio gør Melody Makers kompatibilitet som stuens nye centrale enhed, endnu mere relevant.

Forstærkeren har derudover 60W RMS output.

Læs meget mere om Melody Media hos Marantz.

© 2010, maczonen.dk. All rights reserved.