Minitest: Angry Birds Halloween

Rovios sure fugle ligger i toppen når det gælder underholdning på iPhone og iPod touch.

Angry Birds er stadig og trods sin alder et af de mest populære spil i App Store.

Fornylig udkom så en særlig udgave af spillet, nemlig Angry Birds Halloween.

Angry Birds Halloween har som navnet antyder et Halloween-tema indover,men bortset fra det er der intet nyt i spillet, hvad angår underholdningsværdi og strategi. Men det gør så afgjort ikke noget, for der er ingen grund til at ændre på noget der virker rigtig godt og det gør Angry Birds og Angry Birds Halloween.

Det gælder stadig om at sigte med slangebøssen og så beregne hvor og hvordan fuglene rammer de konstruktioner, der skal ødelægges for at du kommer videre til næste bane. Slangebøssen fungerer ligeledes som et elastik med mulighed for at justere hastigheden. Forrige skudvinkel kan også som i originalen ses, så man har noget at gå efter, når man kaster med sure fugle.

Angry Birds Halloween byder på 45 nye baner, der er lige til at gå til. Sværhedsgraden varierer fra let til svær. Personligt brugte undertegnede meget tid på at komme videre fra bane 10, men med lidt øvelse kan det meste lade sig gøre.

For dig der er absolut begynder kan vi lige fortælle, at de gule fulge får ekstra fart på i nedslaget, hvis du holder fingeren nede inden landing. De sorte bombefugle detoneres på samme vis, ligesom de hvide bombefugle kaster deres bombe når du trykker på skærmen og så fremdeles.

Systemkravet til Angry Birds Halloween er en iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 3.0 eller nyere.

Vi kan på det kraftigste anbefale dig at prøve Angry Birds eller Angry Birds Halloween, hvis du skulle have undgået dem indtil nu. Der er timers god underholdning til hele familien.

Da vi anmeldte Angry Birds gav vi topkarakterer og Angry Birds Halloween får selvfølgelig også topkarakter, nemlig fem ud af fem stjerner.

Prisen er på seks kroner i App Store.

(Af: Per M.)

© 2010, maczonen.dk. All rights reserved.