Natholdet til iPhone

Nu kan du hente Natholdet med Anders Breinholt til din iPhone, iPod touch eller iPad og blandt andet se det populære indslag med iPhone-pølsen.

Siden vi i februar måned skrev om Sydkoreaneres brug af pølser på iPhone om vinteren, har vi her på Maczonen oplevet en voldsom trafik fra brugere der leder efter iPhone-pølsehistorien og netop historien om iPhone-pølser er blandt de mest læste historier her på siden.

Historien vil bare ikke dø og kan nu også opleves på din iPhone i Natholdets version med Anders Breinholt. Breinholt efterprøver nemlig eksemplet hos en dansk slagter.

Det indslag og mange andre kan du se via det nye program Natholdet, som findes i App Store. Programmet er gratis, men indeholder reklamer og giver adgang til udvalgte klip fra Natholdet, samt adgang til NatholdetsTwitter og FaceBook.

Læs den gamle historie fra MacZonen.

© 2010, maczonen.dk. All rights reserved.